tiistai 20. toukokuuta 2014

Kohti toista inseminaatiota

Eilen meillä oli aika varattuna lapsettomuuspoliklinikalle. Aika oli jälleen kerran myöhässä. Ensin keskusteltiin lääkärin kanssa kuluneesta kierrosta ja Femareista. Lisäksi kerroin, että samana aamuna minulla oli ollut voimakkaita kipuja oikealla puolella alavatsaa. Epäili näiden kipujen johtuvan ovulaatiosta. Ultrattiin ja limakalvo oli 8 mm. Oikeasta munasarjasta löytyi 25 mm follikkeli, joka ovuloisi minä hetkenä hyvänsä. Tarkkaan lääkäri ei osannut sanoa olisiko ovulaatio tapahtunut jo, mutta sain joka tapauksessa eilen laittaa Pregnylin. 

Tänään minulla on aika inseminaatioon klo 11.20 ja Jere käy klo 9.00 aikoihin hoitamassa oman osansa. Taas joudumme pari tuntia odottelemaan Kalevan ABC:llä, mutta onneksi aika kuluu nopeasti. :) Toivon todella, että tämä inseminaatio onnistuisi ja raskaus alkaisi. <3 Mutta jos nyt käy niin, ettei raskaus ala, keskustelemme tänään lääkärin kanssa myös IVF-hoitoihin siirtymisestä. :) 

Valitettavasti tämän päivän inseminaatiota varjostaa suru. Tänään on pikkusiskoni kuolinpäivä. <3 

2 kommenttia:

  1. Täällä on kaikki peukut ja varpaat pystyssä sen puolesta, että onnistuis. :) On tuo sen verran kallista lystiä ja teille jo soisi onnen tulevan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kaikki tsempit tulee kyllä tarpeeseen. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥