keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kohti inseminaatiota

Tänään me taas pitkästä aikaa Jeren kanssa suunnattiin kohti Tampereen sairaalan lapsettomuus- ja hormonipoliklinikkaa. Minulla oli aika varattuna klo 10.30, mutta vastaanotolle pääsin vasta klo 10.50. Vastaanotolla keskusteltiin ensin tämän hetkisestä tilanteestamme ja femarista. Kerroin femarilla tulleen kipuilua useana päivänä alavatsaan, kysessä taisi olla kasvukipuja. Seuraavan ultrattiin. Ensin katsottiin kohdun limakalvon tilanne, joka oli 8 mm! Eli paras tähän mennessä saaduista tuloksista. Sitten katsottiin oikeaa munasarjaa, josta ei löytynyt mitään kummallisempaa. Vasemmalta löytyi yksi 20 mm follikkeli, joka oli jo irtoamassa. :)

Lääkäri soitti erikoislääkärille ja kyseli mitä tehtäisiin. Päätettiin, että pistetään tänään klo 21.00 Pregnyl pistos ja perjantaina klo 11.20 olisi inseminaatio. Jeren pitäisi perjantaina kahdeksalta aamulla käydä luovuttamassa sitä spermaa, jotta se voidaan tutkia ja pestä. :) 

Olen todella innoissani tästä! :) Vihdoinkin löydettiin lääke, joka todella toimii! :) Toivon myös, että inseminaatio tuottaisi tulosta.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥