perjantai 31. tammikuuta 2014

Toinen seurantaultra

Tänään oli tämän kierron toinen seurantaultra. Aikani oli tänäänkin myöhässä 15 minuuttia. Alan pikkuhiljaa tottumaan siihen, että polin ajat ovat yleensä myöhässä jos itse olen ajoissa paikalla. :D
Viime kerrasta tuttu lääkäri kutsui minut vastaanotolleen ja keskusteltiin kuluneesta kahdesta päivästä. Menopur ei siis vieläkään ollut aiheuttanut minulle mitään tuntemuksia, joten olo ei ollut kovin positiivinen. 

Ultrattaessa katsottiin ensin kohdun limakalvo, joka oli 7 mm eli hyvä. Sitten katsottiin oikealta puolelta rakkuloita ja niitä  löytyi edelleen useita, joiden koko oli 9-11 mm. Vasemmalla oli myös useita 9-11 mm rakkuloita ja yksi 12 mm rakkula. Josta nyt sitten oletetaan ovulaation tapahtuvan. Kuitenkaan kauhean hyvät fiilikset ei ole ja turhia toiveita en elättele. Sunnuntaina pistän viimeisen menopurin, joka tarkoittaa sitä, että tämän kierron aikana olen saanut laittaa kymmenenä päivänä menopuria. Maanantaina eli kp 15 laitan irrotuspiikin(pregnyl) ja siitä 36 tunnin sisällä pitäisi ovulaation tapahtua, jos on tapahtuakseen. 

Kuten sanoin, en elättele toiveita tähän kiertoon vaan katse on jo tulevaisuudessa. Nimittäin seuraavassa kierrossa, jossa menopurit vaihdetaan toiseen lääkkeeseen. Nimittäin Femariin.

"Femar-valmisteen vaikuttava aina on letrotsoli, joka kuuluu ns. aromataasin estäjien lääkeryhmään. Se on hormonaalinen (endokriininen) rintasyöpälääke." 

Vaikka lääke on rintasyöpä lääke sitä on silti useasti käytetty lapsettomuuden hoitoon ja sillä on saatu hyviä tuloksia aikaan.  

Ensi kierron aikana olisi myös tarkoitus tehdä meidän ensimmäinen inseminaatio!  
Mies sai lähetteen verikokeeseen, jossa häneltä testataan infektiotaudit. Verikoe pitäisi ottaa ensi viikolla. 

Menkat pliiiiiis alkakaa jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥