keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Seurantaultra

Tänään taas tuttuun tapaan vedin aamulla vaatteet päälle ja suuntasin bussipysäkille odottamaan bussia. Tampereen sairaalaan lapsettomuuspoliklinikalle päästyäni ilmottauduin ja menin istumaan aulaan. Ajattelin, että aikani olisi taas myöhässä sillä kello läheni kymmentä ja aikani piti olla kymmeneltä. Muutaman minuutin päästä lääkäri sitten tuli ja pyysi minut vastaanotolleen. 

Ensin keskusteltiin hieman kierrosta ja kerroin, että usko Menopurin on mennyt täysin viime kierron epäonnistumisen takia. Niinhän siinä sitten kävi, että tämä käynti ei yhtään vahvistanut uskoani.
Ultrattiin ensin kohdun limakalvo, joka oli kuulemma hyvä. Tarkempaa tietoa en saanut, enkä kyllä edes huomannut kysyä. Sitten hän alkoi ultraamaan munasarjoja. Ensin oikea, josta löytyi useita 9-11 mm munarakkuloita. Sitten vasen. Sieltäkin löytyi useita 9-11 mm munarakkuloita. Yhtään "johtotähteä" ei kuulemma ollut. Ja noita munarakkuloita oli yhteensä 13 kappaletta tuota kokoa. 

Sain menopur pistoksen laitettavaksi vielä tälle ja huomiselle (kp 10 ja kp 11). Perjantaina olisi ultrattava uudestaan. Tarkoitus olisi nyt saada pari noista kasvamaan suuremmaksi, jotta ovulaatio voisi tapahtua. 
Vähän on jännät paikat siinä miten tässä käy. Ja toivon todella, että tämä kierto onnistuisi. En halua enää yhtää kiertoa hukata. Jos nyt ei kuitenkaan tule toivottua tulosta, toivon että ensi kierto mentäisiin eritavalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥