perjantai 24. toukokuuta 2013

Enkeli sisko!

Anteeksi hiljaisuus blogin puolella!
Olen tarvinnut aikaa itselleni ja nyt olen palannut! :)

Nimittäin tämän viikon maanantaina (20.5.) oli pikkusiskoni kuolinpäivä.
Tästä on nyt neljä vuotta.
Suru ei tunnu hellittävän ja sisko on ajatuksissa joka päivä.
Kadun sitä, etten viettänyt hänen kanssaan jokaista mahdollista hetkeä minkä olisin voinut.

Keskustelen äitini kanssa tästä asiasta aika paljon.
Mutta silti monista asioista ei puhuta.
Syöpä on yksi sana, jota meidän perheessämme ei kuule koskaan.
Siitä ei puhuta. Siitä vaietaan kokonaan.
Jos joku sanoo koko sanan, kierrämme aiheen.

Kävellessäni maanantai iltana hautausmaalle,
koko matkan mietin niitä asioita mitkä olisi erilailla jos niin ei olisi käynyt.
Ja sitä kuinka kova ikävä voi olla!


Päiväni menevät niin kuin jokainen hetki olisi viimeinen.
Ei välttämättä minulle, mutta ehkä jollekkin muulle.
Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu.

8 kommenttia:

 1. Varmasti todella kova paikka menettää oma sisko. :( Itse menetin läheisen isomummini äskettäin... Todella paljon voimia sinulle ja perheellesi! <3 Siskosi elää kuitenkin aina sydämessäsi ja ajatuksissasi. Älä kadu mitään, siskosi varmasti ajattelee, että olit silti paras isosisko, vaikket ehkä viettänytkään aikaa hänen kanssaan. Itsekään en kovin usein käynyt isomummoani moikkaamassa, ja olisin toivonut, että hän olisi ehtiny tulla minun ja mieheni häihin, mutta eipä ehtinyt... :/
  ----
  Ehdin jo hätääntyä kun sinulta ei tullut tekstiä, koska mun täytyy aina joka päivä tulla tarkistaa onko tullu jotain uutta, jos ei niin on tylsää. Mulla on joku addiktio sun blogiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja osan ottoni isomummisi menetyksestä :( <3 Voimia teille sinnekkin! <3 Totta sisko elää sydämessäni, mutta sitä on vain todella vaikeaa alkaa miettimään siltä kannalta. Yleensä ajatuksissa on vain se menetys :/ Aikaa kyllä vietin hänen kanssaan, mutta tuntuu etten tarpeeksi :(

   Harmi ettei isomummisi päässyt häihinne :( Hän olisi varmasti mielellään tullut! :) Siskonikaan ei ollut meidän häissämme, mutta pysyi koko häiden ajan tiivisti mielessä ja kirkko seremonian jälkeen kävinkin siskon haudalla vieraiden mennessä juhlapaikalle :) Muistitko sinä jotenkin isomummiasi häissänne? :)


   Haha :D Mukavaa, että pidät blogistani! :) Tekstiä alkaa nyt taas tulemaan, kun ajatukset on saatu taas kerättyä kasaan :)

   Poista
 2. voimia sinulle ja läheisillesi<3 Itse menetin toisen vanhempani jokusia vuosia sitten.kyllä se yhä koskee, mutta maailmassa on niin paljon iloa,että on voimia ollut jatkaa matkaa eteenpäin. Sinä olit varmasti hyvä sisko Monallekkin olet niin esimerkillinen sisko:) <3Ninni ja mennyttä ei voi muuttaa,mutta tulevaa voi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi <3 :) Harmi, että menetit toisen vanhempasi. :( Vanhemman menetys on varmasti kova asia! :( Miten olet selvinnyt siitä? Voimia <3 Ja totta kai menetys aina sattuu :( Ei sitä niin vain voi unohtaa..

   Kiitos piristyksestä <3 :)

   Poista
  2. Olen selvinnyt positiivisellä elämänasenteella ja läheisien tuella:) maailmassa on niin paljon ihania asioita mistä nauttia,etenkin tämä kesä aika!tsemppiä sulle:)kiva jos piristi!t.ninni

   pitäs varmaan rekisteröityy ni olis kivempi kommailla,mut ku ei saa aikaseksi:D

   Poista
  3. Tottahan se on, että ihania asioita on vaikka kuinka paljon! :)

   Kyllähän se rekisteröityminen kannattaisi olisi tosiaankin mukavimpi kommailla :D Mutta eihän se ole tietenkään välttämätöntä :)

   Poista
 3. Siis meidän häät pidetään vasta 2014, jos hyvin käy. mutta siis, aion pyytää pappia puhumaan isomummosta jotakin, niiku muistoks ja sillee.. Ja myös isomummoni näkyy siinä, että jos ja kun me saadaan tyttö lapsi, niin kolmas sen nimestä tulee olemaan isomummoni toinen nimi :) toinen nimestä on mun toinen nimi, ja se on myös mun isomummoni äidin nimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, käsitin, että teidän häät olisi ollut jo. Anteeksi väärinkäsitykseni :( Mutta toivottavasti pääsette häitä viettämään! :) Olisihan se mukava, jos pappi puhuisi isomummostasi. :) Ihanasti olette ajatelleet tuon lapsen nimen! :) Varmasti hänelle kunnia kantaa isomummosi nimeä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥